Beerlings Hall - klassisk radiator i historisk bygning

The Beerlings Hall i Canterbury er en smuk, middelalderbygning i det sydlige England. Beerlings Hall, officielt kaldet “The Guest House For Pilgrims to Canterbury 1315-1538,” er en af de eneste bygninger der stadig er tilbage fra det engelske Sortebrødre Munkekloster (ofte kaldet den Dominikanske Munkekloster) på den vestlige side af River Stour

Beerlings Hall’s historie starter helt tilbage I 1237 da Henry II tildelte dominikanerne et stykke land, samt £500 og træ til at opføre en kirke og et munkekloster. Bygningen blev hjem til Sortebrødrene i England, ofte kaldet den Dominikanske Orden. Også af den grund har bygningen i lang tid være kendt under navnet ”Dominican Priory,” – det Dominikanske Munkekloster – indtil bygningens navneskift i 2015.

Siden 1940erne har bygningen været ejet af Poppy og Don Beerling, som var meget generøse og lod lokalerne stå til rådighed for foreninger og grupper. Da Don Beerling døde i 2013 var bygningens fremtid uvis, indtil The King’s School skrev under på at overtage den. Bygningen fik derefter nyt navn: The Beerlings Hall, til ære for Donald Beerling.

Hudevad Radiators blev involveret i det historiske byggeri i juni 2016, da The King’s School, Canterbury, bad GCSI Ltd fra Dartford om at udskifte radiatorne i stueetagen i Beerlings Hall. Greenville Clay MD of GCSI Ltd tog kontakt til Hudevad Radiators’ area sales manager, Kevin Pearson, for at få en løsning på nogle radiatorer i gammel stil, der ville passe ind i the School’s specifikationer med hensyn til visuel effekt og varmeydelse.

Vi leverede Hudevad Classic, en radiator specielt udformet til at supplere gamle byggerier på bedste vis. Radiatoren blev tilpasset de behov The King’s School havde, og blev installeret i august 2016 I historiske Beerlings Hall.